Συνεχίζοντας την φρενήρη πορεία του προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Φοίνικας Σαλμενίκου άλωσε και την έδρα της Ακράτας με σκορ 4-2 και εξακολουθεί να μοιράζεται το ρετιρέ με συγκάτοικο τον Αετό Πατρών.

Σε ένα ματς που πρόσφερε πλούσιες συγκινήσεις καθ’ όλη την διάρκειά του και μάλιστα υπήρξαν όχι μία αλλά δύο ανατροπές και που είχε την υπογραφή του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ενδεχομένως με μεγάλο νικητή όχι μόνο τους νεοφώτιστους, αλλά και το ίδιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Δρακόπουλου ήσαν που πήραν το προβάδισμα στο 17΄ με τον Γιάννη Καραμάνο (3ο φετινό), αλλά η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση αφού πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, έφθασαν στην ολική ανατροπή με τον Άλκη Τσούρα στο 34΄ (2ο φετινό) και στο 45΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρου Σιόζου.

Όμως η επανάληψη επιφύλασσε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα του Γιώργου Σπανού, αφού δέχτηκε τρία τέρματα ακόμη, ενώ συνάμα έπεσε και το απόρθητο κάστρο της. Δράστες για αυτό αποδείχτηκαν στο 57΄ ο Σωτήρης Γκοτσόπουλος που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων με τη νέα του ομάδα και στο 67΄ και 76΄ το δεύτερο με πέναλτι ο Χάρης Ραμπαβίλας, που πλέον έφθασε τα 10 στο πρωτάθλημα.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Τσούρας, Ζίζηλας, Πρέζας, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Έξαρχος (72΄ Θωμάς), Αποστόλου, Σιώζος (51΄ Πιχλίνσκι).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε (87΄ Μπουκουβάλας), Ντολάνι (46΄ Χριστόπουλος), Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Καραμάνος, Κουνάβης, Γκοτσόπουλος (78΄ Σταματόπουλος), Χαρ. Ραμπαβίλας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ