Μία εντυπωσιακή κατά διαστήματα Ακράτα παρέσυρε στο διάβα της τα Ψηλαλώνια τα οποία κέρδισε στην έδρα της με σκορ 4-1, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική της πορεία που την έφθασαν μέχρι την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σπανού που πλέον έχουν βρει τα πατήματά τους για τα καλά στην κατηγορία, ευτύχησαν με γκολ από τα αποδυτήρια να ανοίξουν το σκορ στο 1΄με τον Άλκη Τσούρα (1ο φετινό). Κάτι που όπως εύλογα αντιλαμβάνεται καθένας μας άλλαξε άρδην την ψυχολογία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε και στο 34΄ όταν ο Βασίλης Έξαρχος (2ο φετινό), έδινε ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας δεν επαναπαύτηκε στη σιγουριά των δύο τερμάτων και στο 77΄ με αυτογκόλ του Κάρολου Κούτρα και στο 86΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ανδρέα Χαλούλου (1ο φετινό), έδινε διαστάσεις στην πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, που σημειωτέον είναι η 3η συνεχόμενη.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 89΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του κορυφαίου σκόρερ τους Νίκου Διαμαντόπουλου (6ο φετινό).

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας (77΄ Σακελλαρόπουλος), Νικολακόπουλος, Τσούρας (46΄ λ.τ. Ανωγιάτης), Ζίζηλας, Πρέζας, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Έξαρχος, Αποστόλου (53΄ Παναγόπουλος), Χαλούλος.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ