Σε αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο γήπεδο της Ζήριας με έπαθλο δύο εισιτήρια ανόδου στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. η Αναγέννηση/Αίας γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 3-0 από την Αρόη, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία από σήμερα κιόλας να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.

Πλέον για να συμβεί αυτό θα πρέπει τα Ροΐτικα στην τελευταία αγωνιστική να μην κερδίσουν την Αρόη. Πάντως στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα του Λεωνίδα Κατσαρέλια έδειξε ότι θα μπορούσε να αποσπάσει τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα, βάση των ευκαιριών που της παρουσιάστηκαν.

Όμως αυτή που πέτυχε τα γκολ ήταν η ομάδα της Αρόης με τον Γκοτσόπουλος στο 39΄  καις το 44΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπανελόπουλου. Στην επανάληψη η ομάδα της Συμπολιτείας πήρε τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια της, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, αντίθετα στο 88΄ ήρθε το κερασάκι στην τούρτα για τους πατρινούς με τον Ξάνθη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Καδδάς, με βοηθούς τους Γιώργο Βασιλόπουλο και Λεωνίδα Τσούτση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Τσιώκος, Ρίκα, Τσάκουλης, Παπουτσής, Ντοντάϊ, Ζαππής, Κυριακόπουλος, Λάμα, Χριστόπουλος, Σκούτας, Αγγελάκης

ΑΡΟΗ: Λ. Γεροντίδης, Ασημακόπουλος, Παπανελόπουλος, Ραβαζούλας, Μπότσαρης, Τσαούσογλου, Καμπέρης (80΄ Ξάνθης), Α. Γεροντίδης, Γραμματσούλιας, Δεπούντης (Κ. Γεροντίνης).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ