Με ψυχή χιλίων λεόντων ο Αστέρας Τέμενης απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο γήπεδο του Ρίου, με αντίπαλο την 3η του βαθμολογικού πίνακα Αναγέννηση Ψαθοπύργου και της στέρησε έτσι δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, από την πολύ μεγάλη μάχη που δίνει για να επιστρέψει στην ανώτερη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Φίλιππα ήσαν σχεδόν καταιγιστικοί σε όλο το πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν και σπατάλησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως και η εξαιρετική αμυντική συνοχή των αντιπάλων τους δεν τους επέτρεψε να παραβιάσουν την εστία τους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ψαθόπυργου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 68΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του σπεσιαλίστα Νίκου Φράγγου (19ο φετινό γκολ). Ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα από την απόφαση αυτή του διαιτητή κ. Λάμπρου Τζαγκαράκη, καθώς υποστηρίζουν ότι μόνο αυτός το είδε στο γήπεδο.

Παρά ταύτα δεν το έβαλαν κάτω, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, δεν κυριεύτηκαν από ηττοπάθεια και την κατάλληλη στιγμή χτύπησαν χρονικά σαν κόμπρα, στο 95΄ με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο (2ο φετινό), παίρνοντας ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Πάντως αν οι γηπεδούχοι στερηθούν στο φινάλε την άνοδο, σε αυτό θα έχει βάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό το χεράκι του και ο Αστέρας Τέμενης, ο οποίος μην λησμονούμε ότι στο ματς του Α΄ γύρου στην Τέμενη είχε επικρατήσει με σκορ 3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής (96΄ Μπαλαφούτης), Μεσσήνης, Φάκος, Οικονομόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Δημ. Καλαμαράς, Β. Βλάχος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ