Βαριά ήττα του Αχιλλέα Καμαρών στο γήπεδο του Ρίου με σκορ 3-0 από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, με την τελευταία να παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ομάδα του Ερινεού εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη υψηλού κινδύνου.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Φίλιππα όπως αποδείχτηκε και στην πράξη ήταν η ομάδα εκείνη που ήθελε περισσότερο τη νίκη από τον αντίπαλό της, αφού κάθε λάθος ειδικά σε εντός έδρας παιχνίδι και μάλιστα 5 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, συνήθως αποβαίνει μοιραίο.

Έτσι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα, πήραν αρκετά νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και η υπεροχή τους αυτή καρποφόρησε από το πρώτο ημίχρονο, αφού πέτυχαν δύο τέρματα στο 12΄ με τον Τέλη Μπάρδη (8ο φετινό) και στο 34΄ με τον Νίκο Φράγκο (18ο φετινό).

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι από το 58΄ έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Μάκη Μητρόπουλου. Έτσι στο 83΄ έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα με τον Διονύση Στούπα (5ο φετινό), κάνοντας ευρύτερη τη νίκη της.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Φώτη Φιτσιάλου σαφώς αυτή και ήταν ήττα εντός προγράμματος, άλλωστε παρατάχτηκαν με πολλές και σοβαρές ελλείψεις, συν τοις άλλοις είχαν να αντιμετωπίσουν και την αρνητική παράδοση, αφού σε 4 αγώνες με τον σημερινό έχουν ισάριθμες ήττες.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Ντακούλιας, Καραμπούλας (71΄ Ξηρός), Φουρκής, Γ. Μητρόπουλος, Σερβές, Πέτσι, Γ. Κανελλής, Λιβαθηνόπουλος, Γκόφας, Τέρπος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ