Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία του σε αυτόν τον Β΄ γύρο ο νεοφώτιστος Φοίνικας Σαλμενίκου, γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Ρίου από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με σκορ 1-0 και βρέθηκε πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι στο ντεμπούτο του Σάκη Μπαβιώλη στον πάγκο τους, στάθηκαν αρκετά άτυχοι όσον αφορά το χρονικό σημείο 94΄ που δέχτηκαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Όμως η εν γένει παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο δεν δικαιολόγησε την ψιλή θέση τους στη βαθμολογία, ενώ αποδείχτηκε ηλίου φαεινότερον σε ένα ακόμη ματς η αγωνιστική κάμψη που διέρχονται. Άλλωστε στα τελευταία 5 παιχνίδια τους τρέχουν με ρεκόρ 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Έστω και έτσι όμως θα μπορούσαν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας και ουσιαστικά να στερούσαν δύο υπερπολύτιμους από τους αντιπάλους του, αν ήσαν λίγο πιο προσεκτικοί στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Γιάννη Καλύβα ο Σταύρος Χριστοδουλόπουλος.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Βασίλη Φίλιππα ήσαν δίχως την παραμικρή αμφιβολία η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν και δύο δοκάρια στο 21΄ με τον Παναγιώτη Κωστόπουλο και στο 34΄ με τον Διονύση Στούπα, ενώ λυτρώθηκαν όπως προαναφέραμε στο 94΄ από τον κορυφαίο σκόρερ τους Νίκο Φράγκο (15ο φετινό).

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Καραμάνος (88΄ Χριστόπουλος), Κουνάβης (70΄ Κατσαούνης), Γκοτσόπουλος, Χαρ. Ραμπαβίλας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ