Η ανακοίνωση της Ζήριας/ΤΑΔ΄93:

Με έκπληξη και το λιγότερο αγανάκτηση είδαμε δήλωση του Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ σχετικά με τον σοβαρότατο τραυματισμό αθλητή της ΖΗΡΙΑΣ από ποδοσφαιριστή της ΤΕΜΕΝΗΣ στον μεταξύ μας αγώνα κυπέλλου την Τέταρτη 04/10/2017 ! Κύριοι του Δ.Σ. της ΤΕΜΕΝΗΣ απορούμε με την σπουδή σας να <φωτογραφίσετε> ως υπαίτιο τον πάγκο του γηπέδου Ζήριας αποφεύγοντας εσκεμμένα την παραμικρή αναφορά στον λόγο που οδήγησε τον ποδοσφαιριστή μας ΤΣΙΛΙΑΚΟ ΑΓΓΕΛΟ σε διπλό χειρουργείο ! Στην δήλωση σας λέτε ότι συμπαραστέκεστε στο Δ.Σ. ΖΗΡΙΑΣ και τον αθλητή μας! Ποια είναι συμπαράσταση σας προς στο παιδί ! Γιατί εμείς δεν είδαμε τίποτα ! Ο ποδοσφαιριστής της ΤΕΜΕΝΗΣ δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον και μεταμέλεια για την κατάσταση του αθλητή μας στο γήπεδο ! Φυσιολογικό ίσως λόγω του σοκ της πράξης του ! Άλλα ουτε στο νοσοκομείο ? ΟΥΤΕ ένα τηλέφωνο ? Αρκέστηκε σε ένα τυπικό μήνυμα την επομένη μέρα αργά το βράδυ στο FB ! Επίσης ούτε από τους Προπονητές η τη Διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ δεν υπήρξε καμία επαφή και ενδιαφέρον για ενημέρωση για την υγεία του παιδιού ούτε με τον αθλητή ούτε με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΖΗΡΙΑΣ ! Δεν έχουμε στις σημερινές μέρες απαίτηση από κανέναν για ανθρώπινη και ευγενική συμπεριφορά ! Δυστυχώς όμως μας αναγκάζετε να σας φωνάξουμε :

< ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ >

Τα μαθήματα περί επικινδυνότητας πρώτα στον ποδοσφαίριση σας ! Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάθε άλλη αναφορά αποτελεί θράσος και πρόκληση !  Κύριοι του Δ.Σ. ΤΕΜΕΝΗΣ έχετε επισκεφτεί δεκάδες φόρες το γήπεδο της Ζήριας ! Γνωρίζετε καλά το γήπεδο ΖΗΡΙΑΣ όπως γνωρίζουμε όλοι , όλα ,τα γήπεδα της Αιγιαλείας ! Δεν μπορεί όμως αυτό να αποτελεί άλλοθι για τις δίκες σας ευθύνες ! Λυπούμαστε άλλα εσείς δυστυχώς αυτό κάνετε ! Κρίμα και άδικο !!!  Τιμούμε το ιστορικό σωματείο της ΤΕΜΕΝΗΣ το όποιο έχει πολλά προσφέρει και με το όποιο μόνο θετικά αισθήματα τρέφουμε ! Το δείξαμε στο γήπεδο Ζήριας με την φιλοξενία μας ! Όμως η προσπάθεια σας το άσπρο να γίνει μαύρο δεν είναι αποδεκτή και δεν πείθει !

Με τιμή

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΖΗΡΙΑΣ/ΤΑΔ93″
Η ανακοίνωση του Αστέρα Τέμενης:
“Με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του αθλητή Τσιλιάκου Άγγελου ( ρήξη χιαστού ) στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΤΑΔ93-Ζήρια – Αστέρα Τέμενης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Τέμενης εύχεται . Περαστικά στο νεαρό αθλητή Άγγελο Τσιλιάκο, Συμπαρίσταται στον αθλητή και τη Διοίκηση της ομάδας του, και Εφιστά την προσοχή στην επικινδυνότητα που υπάρχει στο γήπεδο της Ζήριας, αφού το τοιχίο που περικλείει τον αγωνιστικό χώρο έχει μόλις ένα μέτρο απόσταση από τη γραμμή του πλαγίου άουτ, και οι πάγκοι των ομάδων είναι δίπλα ακριβώς στον αγωνιστικό χώρο. Στις φωτογραφίες, φαίνεται το σημείο που κόλλησε το πόδι του αθλητή μπροστά από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να πάθη ρήξη χιαστού !!! Ευχόμαστε ολόψυχα, να μην συναντήσουμε άλλα τόσο σοβαρά ατυχήματα τη φετινή χρονιά !!!
Με Τιμή Το Δ.Σ.”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ