Ως Αθλητικός Όμιλος Δήμου Διακόπτου είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να βγάλουμε  ανακοίνωση διαμαρτυρίας γιατί σκοπός μας είναι πως θα γινόμαστε εμείς καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα και όχι να ασχολούμαστε με τρίτους. Το γεγονός ότι έως τώρα δεν είχαμε γεμίσει τα Μ.Μ.Ε. και τα site με ανακοινώσεις δεν αποτελεί αδυναμία όπως πολλοί μπορεί να πιστεύουν, αλλά πάγια τακτική μας. Ως εδώ, όμως, κύριοι, το ποτήρι ξεχείλισε.

Από την αρχή της χρονιάς γινόμαστε μάρτυρες προκλητικών διαιτησιών εις βάρος της ομάδας μας με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς της 6-11-2016 απέναντι στο ΔΑΒΟΥΡΛΗ Κ.92. Ο κος ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ έκανε ένα παιχνίδι ροντέο αποβάλλοντας 4 ποδοσφαιριστές μας γεμίζοντας το φύλλο αγώνας αναληθείς ξεχνώντας βεβαία να αναγράψει αλλά σημαντικά πράγματα όπως το σκορ του αγώνα και αλλά πολλά κάνοντας ακόμα λάθος μέχρι και τις συνθέσεις των ομάδων πραγματικά τραγικά πράγματα. Ούτε τότε μιλήσαμε γιατί περιμέναμε δικαιοσύνη αντιθέτως ο «Διαιτητής» του εν λόγω αγώνα δε τιμωρήθηκε ούτε μια μέρα απλά ο κος Λαγός από διαιτητή τον έχρισε επόπτη, αυτή ήταν η τιμωρία σας κύριε Λαγέ του πήρατε την σφυριχτά και του δώσατε σημαία, ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε;;;;; Πραγματικά κρίμα….

Την Κυριακή 4-12-2016 απέναντι στην Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ήρθε και έδεσε το κερασί στη τούρτα από τον Κύριο ΤΙΜΟΛΕΩΝ που θέλοντας να ολοκληρώσει το έργο του καθότι μας είχε παίξει σε προηγούμενο αγώνα ακυρώνοντας μας πεντακάθαρο γκολ που κάνεις ακόμα δεν έχει καταλάβει το γιατί συνέχισε ακάθεκτος διαμορφώνοντας και το αποτέλεσμα της Κυριακής καθότι μας αδίκησε και καταφανέστατα σε πάμπολλες φάσεις.

Κύριε Λαγέ φτάνει πια να ασχοληθείτε λίγο σοβαρά με τη θέση που έχετε αναλάβει μη παίζετε με τον κόπο και τον ιδρώτα όλων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιριστών το βαρέλι έπιασε πάτο και δυστυχώς δεν πάει παρακάτω από δω και περά θα μας βρείτε απέναντι σας όπως δε μας έχετε ξαναδεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ