Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στο γήπεδο της Τέμενης, ο τοπικός Αστέρας και ο Αετός Πατρών κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία (0-0), με αποτέλεσμα αμφότεροι να χάσουν από δύο βαθμούς.

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δικαιολόγησαν απόλυτα την βαθμολογική τους θέση και που προσπάθησαν να φθάσουν στους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά δυστυχώς για αυτούς η μπίλια δεν κάθισε πουθενά..

Ίσως πιο αδικημένη να αισθάνεται από το τελικό αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα των Φώτη Νικολάου και Σοφοκλή Παναγόπουλου, καθώς στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο είδαν τον αντίπαλο γκολκήπερ Νίκο Μαυρούλια να κρατάει το μηδέν παθητικό στην άμυνα με δύο σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στο 88΄ ο Δημήτρης Ρουντζαμάνης σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι.

Και οι γηπεδούχοι όμως του Αντώνη Μπάλα έδειξαν την πρέπουσα πυγμή στον αγώνα, πρόσεξαν τα νώτα τους όταν χρειάστηκαν στην πίεση και στην υπεροχή του αντιπάλου και με γνώμονα το ότι παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον να μη το χάσεις, σεβάστηκαν απόλυτα τον άγραφο αυτό νόμο του ποδοσφαίρου και κατάφεραν να σπάσουν μία μικρή δυσμενή παράδοση για αυτούς, αφού πέρυσι είχαν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Θεοδωρόπουλος (67΄ Μεσσήνης), Φάκος (74 λ.τ. Παπαδόπουλος), Οικονομόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Θεοφανόπουλος, Ν. Βλάχος (81΄ Ιβάνοφ), Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ