Θέλοντας να εξαντλήσει όλα τα βαθμολογικά περιθώρια που έχει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, η Ακράτα πέρασε και από την Τέμενη κερδίζοντας τον τοπικό Αστέρα με σκορ 2-0 και όσο ζει εξακολουθεί να ελπίζει ότι μπορεί να προλάβει το τρένο της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σπανού που πλέον έπιασαν δεκατριάρι, αφού τρέχουν με σερί 8 νίκες, 5 ισοπαλίες, έφθασαν στην 15η φετινή νίκη τους, αφού χρειάστηκαν στην επανάληψη να πετύχουν ένα γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 47΄ ο Γιάννης Παράνομος (3ο φετινό) έδινε το προβάδισμα στους συμπαίκτες του.

Και το τρίποντο σφραγίστηκε για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας στο 74΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παύλου Αποστόλου (9ο φετινό γκολ), που κέρδισε ο ίδιος από τον Κώστα Οικονομόπουλο.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους του Αντώνη Μπάλα που παρουσιάστηκαν και στο σημερινό παιχνίδι με πάρα πολλές ελλείψεις, φάνηκε να ξεμένουν από δυνάμεις αλλά κυρίως και από ψυχολογία, όταν δέχτηκαν το πρώτο γκολ, που η αλήθεια είναι ότι ήρθε σε ένα άκρως κομβικά χρονικό σημείο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Θεοδωρόπουλος, Μεσσήνης, Φάκος, Οικονομόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Δαλιάνης (76΄ Διον.  Καλαμαράς), Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (57΄ Τασσόπουλος), Δημ. Καλαμαράς, Β. Βλάχος (88΄ Μπαλαφούτης).

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας, Σ. Παππάς, Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Χαλούλος (88΄ Παπαδάκης), Δημόπουλος, Σιώζος, Αποστόλου (80΄ Έξαρχος), Παράνομος (78΄ Σταυρόπουλος).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ