Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Αστέρας Τέμενης επικράτησε στην έδρα του της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου Αναγέννησης Ψαθοπύργου με το ευρύ σκορ 3-0, της έσπασε το φετινό αήττητο, ενώ παράλληλα την γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση, ίσως στο κορυφαίο φετινό τους παιχνίδι, αξιοποίησαν για μία ακόμα φορά τον παράγοντα έδρα απέναντι μάλιστα στην κορυφαία ίσως ομάδα του ομίλου και έστω με παιχνίδι περισσότερο αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα από την στιγμή που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40΄ δηλαδή σε ένα άκρως χρονικά σημείο με δράστη τον Δημήτρη Καλαμαρά (2ο φετινό), η ψυχολογία άλλαξε άρδην ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε περισσότερο στην επανάληψη με τον Αστέρα να δείχνει ότι θα είναι η μοναδική ομάδα που θα φθάσει σήμερα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όπερ και έγινε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα στο 68΄ με τον  Δημήτρη Καυγά (2ο φετινό) και στο 81΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Βασίλη Βλάχο (5ο φετινό).

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Φίλιππα ίσως και να αιφνιδιάστηκαν από την σθεναρή αντίσταση των αντιπάλων τους ή και ακόμη να τους υποτίμησαν, εκτός του ότι βρέθηκαν και σε πολύ άσχημη αγωνιστική ημέρα και όλα αυτά ενδεχομένως να τους οδήγησαν στην πρώτη τους φετινή ήττα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος,  Φάκος, Οικονομόπουλος, Καυγάς (85΄ Θεοδωρόπουλος), Θεοφανόπουλος, Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης (69΄ Παπαδόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ