Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τέμενης ο οποίος αξιοποιώντας αυτήν την φορά τον παράγοντα έδρα επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Αχιλλέα Καμαρών με σκορ 3-1 και αναρριχήθηκε έστω και προσωρινά με παιχνίδι περισσότερο στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα ήξεραν πολύ καλά ότι για να μην απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την προνομιούχο δυάδα, η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτούς. Έτσι λοιπόν δίχως το παραμικρό ίχνος υποτίμησης του αντιπάλου τους, έπαιξαν από την αρχή σοβαρά και προηγήθηκαν στο 38΄ με τον Δημήτρη Καλαμαρά, που μπορεί να ήταν το 1ο φετινό γκολ, όμως σκοράρει ανελλιπώς όταν βρίσκει μπροστά του την ομάδα του Ερινεού, αφού και πέρυσι είχε σκοράρει τρις και στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ουσιαστικά κλείδωσε το παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ στο 49΄ και στο 59΄ με τον Κώστα Δαλιάνη που είχε πετύχει ένα μόλις τέρμα τις πρώτες 8 αγωνιστικές και σήμερα πέτυχε δύο μαζεμένα και έφθασε έτσι τα 3 στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου που δεν διάγουν καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι, αφού προέρχονται από 5 συνεχόμενες ήττες και εξακολουθούν να βρίσκονται πάντα στην ζώνη υψηλού κινδύνου, κατάφεραν να μειώσουν στο 88΄με τον βετεράνο τον 46χρονο Τάσο Ηλία (1ο φετινό).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Θεοδωρόπουλος, Φάκος,  Παπαχριστόπουλος (76΄ Διον. Καλαμαράς), Θεοφανόπουλος (60΄ Ιβάνοφ), Βλάντ, Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης (84΄ Λελούδας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Καραμπούλας, Πέτσι, Σουβαλιώτης, Μανάτος (75΄ Μανωλόπουλος), Λιβαθηνόπουλος, Αλεξόπουλος, Ντακούλιας, Αμασιάδης (76΄ Δημόπουλος), Τέρπος,

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ