Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τέμενης ο οποίος αξιοποιώντας αυτή την φορά τον παράγοντα έδρα, επιβλήθηκε του ουραγού Δρεπάνου με σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα που κέρδισαν πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αν και χρειάστηκαν να περάσουν 79΄ για να λύσει τον γόρδιο δεσμό που είχε σχηματιστεί από την αντίπαλη ομάδα ο Δημήτρης Καλαμαράς (5ο φετινό). Μία νίκη άκρως δίκαιη για τον Αστέρα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απώλεσε πολλές ευκαιρίες και που προσπέρασε έστω και προσωρινά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φθάνοντας συνολικά τις 9 νίκες (6 εντός έδρας) αν και παρατάχτηκε με πολλές ελλείψεις, οι οποίες όμως όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος ότι δεν του στέρησαν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με όσες φυσικές και ψυχικές δυνάμεις είχαν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που θα γινόταν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (9 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια), έφθασαν ένδεκα λεπτά από το να φθάσουν στο στόχο τους, όμως αν και έφθασαν πολύ κοντά στην πηγή λόγω χρονικού σημείου, εν τούτοις δεν δροσίστηκαν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος, Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (82΄ Χριστοδουλόπουλος), Ν. Βλάχος (58΄ Μεσσήνης), Β. Βλάχος (88΄Διον. Καλαμαράς), Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ