Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Αστέρας Τέμενης πέτυχε άλλη μία (7η) εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Δόξα Ελαιώνα και εδραιώθηκε για τα καλά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα που προέρχονται πλέον από 3 σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία τους, χρειάστηκαν να φθάσουν στη νίκη καθυστερημένοι κατά τα 74΄, αφού τότε έσπασε το γόρδιο δεσμό όπως και στο ματς με το Δρέπανο, ο Δημήτρης Καλαμαράς (6ο φετινό).

Ένα γκολ πολύ κρίσιμο για την ομάδα του καθώς έπαιξαν πάνω απ’ όλα τόσο για την υστεροφημία τους, όσο και για το πρεστίζ του πρωταθλήματος. Και αυτό επειδή βρίσκονται τόσο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ οι αντίπαλοί τους έχουν άμεση ανάγκη από ένα θετικό από ένα αποτέλεσμα.

Πάντως και οι δύο ομάδες εκφράζουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του κ. Παναγιώτη Διονυσόπουλου, καθώς ακύρωσε δύο τέρματα ένα από κάθε αντίπαλο. Πρώτα στο 23΄ για τους φιλοξενούμενους του Μάκη Λελούδα με τον Σπύρο Δούβρο και εν συνεχεία στο 69΄ για τους γηπεδούχους με τον Δημήτρη Καλαμαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Αστέρα Τέμενης σε βάρος της ομάδος του Ελαιώνα, ενώ την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα της ήττας του στον Α΄ γύρο στο γήπεδο της Ροδιάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος, Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (46΄ Θεοφανόπουλος, 89΄ Διον. Καλαμαράς), Μεσσήνης (81΄ Τασσόπουλος), Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Καΐσης (46΄ Τζουλιάν), Αντωνόπουλος (78΄ Ανδρώνης), Μακρής, Βασιλόπουλος, Δούβρος, Σουλιώτης, Ιατρόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ