Βαριά εντός έδρας ήττα (0-4) για τον Αστέρα Τέμενης από τον Κ. Δαβουρλή ’92, που μάλιστα ήταν η πρώτη της στα πάτρια εδάφη και πλέον υποχώρησε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Και όμως όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0, ενώ από το 44΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αντώνη Λάφη.

Όμως στην επανάληψη τα δύο πολύ γρήγορα γκολ που πέτυχαν στο 47΄ με τον Λεωνίδα Μανούσο (1ο φετινό) και Παναγιώτη Φλωρόπουλο (8ο φετινό), που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, έγειραν οριστικά την πλάστιγγα προς το μέρος τους. Μάλιστα από το 51΄ οι ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο αποκαταστάθηκαν, αφού και οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Θεοφανόπουλου.

Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Ράπτη που τρέχει με ένα σερί 4 νικών και τέρματα 15 υπέρ – 0 κατά, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με την επίτευξη άλλων δύο τερμάτων στο 62΄ και στο 83΄ με τον Δημήτρη Λαζαρίδη, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 3 στο πρωτάθλημα.

Ακόμη και η αρνητική παράδοση έβαλε και αυτή το χεράκι της ..σε βάρος του Αστέρα Τέμενης, που πλέον έχει 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες με τον Κ. Δαβουρλή ’92, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να σκοράρει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαδόπουλος (64΄ , Παπαχριστόπουλος), Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Θεοφανόπουλος, Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος (71΄ Χριστοδουλόπουλος), Δημ. Καλαμαράς, Μεσσήνης (46΄ Δαλιάνης).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ