Με ακλόνητο σύμμαχο στο φετινό πρωτάθλημα την πανίσχυρη έδρα του ο Αστέρας Τέμενης επικράτησε και του Μεγάλου Δικέφαλος με σκορ 4-2 και ανέβηκε στο 6ο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα που ύστερα από πολλά χρόνια παρουσιάζουν πολύ μεγάλη ευκολία στο σκοράρισμα, πέτυχαν και σήμερα μία ξεγυρισμένη τεσσάρα απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να μην έχει πετύχει νίκη μέχρι στιγμής, αλλά κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη παρουσιάζεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αστέρας βρέθηκε πάλι να προηγηθεί σε ένα κομβικό χρονικά σημείο στο 41΄ με τον Δημήτρη Καλαμαρά (3ο φετινό) και να πάει έτσι προηγούμενος στα αποδυτήρια. Κάτι που άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στο ματς με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν στην επανάληψη άλλα τρία τέρματα μέσα σε ένα δεκαπεντάλεπτο, στο 52΄ με τον Γιώργο Δορλή (1ο φετινό), στο 61΄ με τον Δημήτρη Καυγά (2ο φετινό) και στο 67΄ με τον Νίκο Βλάχο (4ο φετινό) και κάπου εκεί πήρε τέλος αυτή η σεμνή τελετή.

Κάτι το οποίο δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη και πέτυχαν δύο τέρματα στο 72΄ με αυτογκόλ του Κώστα Οικονομόπουλου και στο 79΄ με τον Βασίλη Μεντζελόπουλο (3ο φετινό).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος (46΄ λ.τ. Παπαδόπουλος), Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Θεοφανόπουλος, Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος (70΄ Διον. Καλαμαράς), Δημ. Καλαμαράς (79΄ λ.τ. Βλάντ), Καυγάς.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ