Σε ένα ματς πραγματική διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο Αστέρας Τέμενης επικράτησε στην έδρα του των Ψηλαλωνίων με σκορ 5-3, συνεχίζοντας έτσι να παραμένει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν ένα χορταστικό ματς με οκτώ γκολ, πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ανατροπή στο σκορ και υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου από δύο ομάδες που έπαιξαν σούπερ επιθετικά, μακριά από βαθμοθηρία και σκοπιμότητες.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι με τον Γιώργο Δασκαλάκη πλέον στον πάγκο τους, στη θέση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου, ήσαν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 19΄ με τον Θανάση Γεργούση (4ο φετινό), αλλά δεν μπόρεσαν να το χαρούν για πολύ, αφού ο Αστέρας είχε άμεση απάντηση και έφθασε στην ολική ανατροπή μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, στο 24΄ με τον Δημήτρη Καλαμαρά και στο 31΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από 40μ. του Κώστα Οικονομόπουλου (2ο φετινό γκολ).

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο χορός των γκολ από πλευράς γηπεδούχων του Αντώνη Μπάλα, στο 49΄ με τον Βασίλη Βλάχο (9ο φετινό) και ακολούθησαν άλλα δύο στο 82΄ και στο 91΄και πάλι από τον Δημήτρη Καλαμαρά που πέτυχε χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 9 στο πρωτάθλημα.

Ενδιάμεσα τα Ψηλαλώνια είχαν μειώσει σε 3-2 στο 63΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Νίκο Διαμαντόπουλο (15ο φετινό) και 4-3 στο 89΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ανδρέα Λίβανου (4ο φετινό γκολ).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος, Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (86΄ Διον.  Καλάμαράς), Ν. Βλάχος (46΄ Παπαδόπουλος), Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Μεσσήνης (90΄ Βλάντ).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ