Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, ο Αχιλλέας Καμαρών παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στην έδρα του, απέναντι στον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Αετό Πατρών.

Οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου γνωρίζοντας ότι δεν έχουν ξεφύγει παντελώς από την ζώνη υψηλού κινδύνου, δεν έχουν πλέον το περιθώριο να διαλέξουν αντιπάλους για να συλλέξουν θετικά αποτελέσματα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα με αντίπαλο την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, που μετά και το σημερινό παιχνίδι παρέμεινε αήττητη για 14 αγώνες (10 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Μάλιστα η ομάδα του Ερινεού αν ήταν λίγο πιο τυχεροί η λίγο πιο αποτελεσματικοί αν προτιμάτε στις ευκαιρίες που δημιούργησε και σπατάλησε ο Ηλίας Σερβές, θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Βακτριτζόγλου παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, ίσως και να μην περίμεναν τόσο μεγάλη αντίσταση από πλευράς Αχιλλέα, όμως αυτό το 8-0 του Α΄ γύρου ήταν απόλυτα λογικό να στριφογυρίζει έντονα μέσα στο μυαλό τους.

Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων αυτή ήταν η μοναδική ισοπαλία ανάμεσά τους σε 8 αγώνες, ενώ έχουν προηγηθεί 2 νίκες του Αχιλλέα και 5 του Αετού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ