Σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Αχιλλέας Καμαρών επικράτησε στο γήπεδο των Καμαρών του  Αετού Ρίου με σκορ1-0 και έστω με παιχνίδι περισσότερο, βρέθηκε στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Επιστροφή στις νίκες λοιπόν για τους γηπεδούχους του Φώτη Φιτσιάλου μετά από 6 αγωνιστικές (4 ισοπαλίες, 2 ήττες), αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, Κάπως έτσι η ομάδα του Ερινεού έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 18 βαθμούς, όπως και ο σημερινός της αντίπαλος με την διαφορά ότι ο τελευταίος έχει με το μέρος του το goal average, καθώς είχε επικρατήσει στον Α΄ γύρο με σκορ 4-0.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά επιφυλακτικές, αφού καμία δεν ήθελε να βρεθεί πίσω στο σκορ, με φυσική συνέπεια να υπάρξουν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας βοηθούμενος και από το γρήγορο σχετικά γκολ (1ο φετινό) του Δημήτρη Μπαρμπούνη στο 59΄, έφερε πολύ γρήγορα το παιχνίδι στα μέτρα του, το έλεγξε σχεδόν απόλυτα και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να διευρύνει τη νίκη του.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Κατσαντούλα προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό στην άμυνα, δεν το κατάφεραν και μοιραία παραδόθηκαν στις εκτός έδρας αδυναμίες τους (2 ισοπαλίες, 8 ήττες).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας, Σουβαλιώτης, Κουρίνος, Γκόφας (90΄ Μανωλόπουλος), Σερβές (70΄ Πέτσι), Γ. Κανελλής, Φουρκής, Γ. Μητρόπουλος (52΄ Λιβαθηνόπουλος), Τέρπος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ