Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας για την Ακράτα, η οποία επικράτησε στις Καμάρες του τοπικού Αχιλλέα με σκορ 1-0, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την βαθμολογική της θέση. Αντιθέτως η ομάδα του Ερινεού εξακολουθεί να κολυμπάει σε ρηχά νερά, με μόλις 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με τις τελευταίες να είναι και οι δύο εντός έδρας.

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες ήθελαν πολύ τους τρείς βαθμούς της νίκης, όχι μόνο για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά κυρίως για ανεβάσουν τον δείκτη της ψυχολογίας τους.

Τελικά εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος ήταν η ομάδα του Γιώργου Σπανού, η οποία δραπέτευσε με το τρίποντο στις αποσκευές της, χάρις στο εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παύλου Αποστόλου στο 79΄, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και το πέναλτι καταλογίστηκε σε χέρι του Κώστα Σουβαλιώτη.

Οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο, αν ήσαν λίγο πιο τυχεροί στο δοκάρι του Κώστα Σουβαλιώτη, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Καραμπούλας (46΄ Πέτσι), Ντακούλιας, Σουβαλιώτης, Λιόσης, Κουρίνος, Τέρπος, Αθ. Κανελλής, Αμασιάδης (56΄ Κ.  Κανελλής), Λιβαθηνόπουλος, Παρτάλης (81΄ Ηλίας)

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Θωμάς (76΄Ανωγιάτης), Παναγόπουλος, Βούλγαρης, Ζίζηλας, Πρέζας, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Γκόφας (46΄ Χαλούλος), Αποστόλου, Σακελλαρόπουλος (64΄ Έξαρχος)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ