Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία του (6 σερί ήττες), ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε τη εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Ψαθοπύργου και εξακολουθεί να βρίσκεται στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου που με πολύ μικρό ρόστερ στο ενεργητικό τους δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν σε κάθε παιχνίδι, μόνο που πολλές φορές ο αγώνας τους αποδεικνύεται εντελώς άνισος. Σήμερα άντεξαν για ένα μόνο ημίχρονο το πρώτο και από εκεί και ύστερα όταν δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο 57΄ από τον Χρήστο Δημόπουλο (3ο φετινό), κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν με σειρά στο 67΄ ο Τέλης Μπάρδης (5ο φετινό) και στο 73΄ ο Νίκος Φράγγος (7ο φετινό), που συνυπέγραψαν την 7η φετινή νίκη της ομάδος τους και 3η μακριά από την έδρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε την 5η φετινή του εντός έδρας ήττα, με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν έχει ακόμη σκοράρει στις Καμάρες.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Καραμπούλας, Τέρπος, Σουβαλιώτης, Ηλίας (61΄ Δημόπουλος), Μανάτος, Ντακούλιας, Αθ. Κανελλής, Αμασιάδης, Πέτσι, Λιβαθηνόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ