Σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον το Διακοπτό πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στις Καμάρες με σκορ 2-1, απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα βρέθηκε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον και το μεγάλο άγχος της ομάδος του Ερινεού, αφού η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτούς, θέλοντας να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Έτσι από το 27΄ όταν η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το 4ο φετινό γκολ του Ηλία Τριανταφυλλόπουλου, έδειχνε ότι η ζυγαριά είχε αρχίσει να γέρνει προς το μέρος της.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 59΄ το Διακοπτό έδειχνε να κλειδώνει τη νίκη, αφού ζευγάρωσε τα τέρματά του με τον Νίκο Μάγκο (5ο φετινό) και πλέον όχι μόνο ήταν κοντά στην επίτευξη της πρώτης νίκης του μακριά από την Ροδιά, αλλά να καλύπτει και το χάντικαπ από το 2-3 του Α΄ γύρου.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου αφυπνίστηκαν, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να μειώσουν στο 79΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του σπεσιαλίστα Ανδρέα Λιβαθηνόπουλου (9ο φετινό γκολ).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Μπαρμπούνης, Κουρίνος (62΄ Πέτσι), Σουβαλιώτης, Φουρκής (46΄ Ντακούλιας), Γκόφας, Σερβές, Γ. Κανελλής, Λιβαθηνόπουλος, Γ. Μητρόπουλος (76΄ Καραμπούλας), Τέρπος.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σταματόπουλος, Γεωργίου, Μαραγκός, Χριστοδουλόπουλος (89΄ Κουβαράς), Μάγκος (90΄ Παπαχριστόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (82΄ Πανένκο).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ