Με αποκλειστικό σκοπό την πρώτη φετινή νίκη του ο Αχιλλέας Καμαρών υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδό του την Θύελλα Αιγείρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Σάκη Μπαβιώλη που αγνοούν το νικηφόρο αποτέλεσμα βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει μόλις 1 βαθμό με ρεκόρ 1 ισοπαλία (Αστέρας Τέμενης 2-2 εντός) και 1 ήττα (Ζήρια/ΤΑΔ’93 1-2 εκτός).

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Παναγιώτη Καλέλη αυτοί βρίσκονται στα έσχατα του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και δίχως να έχουν πετύχει κάποιο γκολ, αφού μετρούν 2 ήττες (Καλάβρυτα 0-4 εκτός, Αργυρά 0-3 εντός).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Αλέξανδρος Φωκάς με βοηθούς τους κ.κ. Κώστας Τζούνη και Κώστα Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά την προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες την τελευταία 10ετία, σε σύνολο 2 αγώνων ο Αχιλλέας Καμαρών έχει 2 νίκες.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2013/14:  Αιγείρα – Καμάρες 2-6 (Ψαρράκος, Τσαούσης / 2 Μητρόπουλος, 2 Γκοτσόπουλος, Τσαμτσούρης, Τριανταφύλλου)

Καμάρες – Αιγείρα 5-1 (2 Μητρόπουλος, Τριανταφύλλου, Ντολάνι, Μπαμπίλης / Ψαρράκος)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ