Συνεχίζοντας τον αγωνιστικό του κατήφορο ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε άλλη μία εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τον Κ. Δαβουρλή ’92 με σκορ 3-0 και εξακολουθεί να βολοδέρνει στα έγκατα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ράπτη μετά τα τελευταία τους ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήθελαν όσο τίποτε άλλο τους τρείς βαθμούς της νίκης και από την στιγμή που ήρθε το γρήγορο γκολ στο 9΄με τον Παναγιώτη Φλωρόπουλο (6ο φετινό), ήρθε φυσικά με το μέρος τους και η ψυχολογία του αγώνα. Παρόλα αυτά άργησαν να κλειδώσουν το ματς αφού χρειάστηκε το 82΄ για να φθάσουν σε ένα δεύτερο γκολ με τον Ατίλλιο Λιμάτσι (2ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 91΄ από τον Χρήστο Δημητρίου (1ο φετινό).

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου που αγνοούν τη νίκη στα 7 τελευταία τους παιχνίδια (1 ισοπαλία, 6 ήττες), προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, έμειναν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ερινεού και στις 6 εντός έδρας ήττες της δεν έχει σκοράρει ακόμη μέσα στις Καμάρες.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Καραμπούλας, Αλεξόπουλος, Σουβαλιώτης (15 λ.τ. Ηλίας, 67΄ Πέτσι), Φουρκής, Ντακούλιας, Αμασιάδης, Αθ. Κανελλής, Λιβαθηνόπουλος, Τέρπος, Παρτάλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ