Σε ένα ματς που παίζονταν οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς για τον Αχιλλέα Καμαρών, ο τελευταίος παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και μοιραία γνώρισε την εντός έδρας με σκορ 3-1 από τον Μέγα Δικέφαλο, ο οποίος έχει πλέον με το μέρος του το goal average, σε περίπτωση ισοβαθμίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου αγχωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ήσαν σκιά του καλού εαυτού τους και συν το γεγονός ότι και σε αυτό το ματς είχαν σοβαρές ελλείψεις, αποδείχτηκαν εύκολη λεία για τους αντιπάλους τους.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη που σημειωτέον ήθελαν μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα για να κάνουν το αποφασιστικό βήμα παραμονής, άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με τον Ηλία Πυρρή (5ο φετινό), αλλά στο 42΄ η ομάδα του Ερινεού έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Γιώργο Κουρίνο (2ο φετινό).

Στην επανάληψη έπαιξαν πολύ δυνατά, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και ευτύχησαν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα στο 49΄ και στο 72΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Παναγιώτη Πάνα που έφθασε συνολικά τα 8 στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά να κλειδώσει την 1η εκτός έδρας νίκη της ομάδος τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα από το 76΄ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δημήτρη Δημητρόπουλου, αλλά επί της ουσίας αυτό δεν τους κόστισε σε τίποτα μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Ντακούλιας, Παρτάλης, Γκόφας,  Φουρκής (79΄ Λιβαθηνόπουλος), Μπαρμπούνης, Κουρίνος, Γ. Κανελλής, Σερβές, Τέρπος, Πέτσι (74΄ Ξηρός).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ