Στο ποδόσφαιρο συνήθως ο καλύτερος δεν κερδίζει. Και ο άγραφος αυτόςνόμος έκανε την εμφάνισή του και στο γήπεδο των Καμαρών, όπου ο τοπικός Αχιλλέας αν και καλύτερος δεν μπόρεσε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στην Πάτρα 2005, αφού παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0).

Οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου σαν ένα ματς που η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτούς, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιθετικοί και παράλληλα παθιασμένοι, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη και να πάρουν τρείς πολύτιμους βαθμούς που τόσο ανάγκη τους είχαν. Όμως σε ένα τέτοιο ματς δεν αρκεί να είσαι καλύτερος του αντιπάλου σου, πρέπει να αξιοποιείς και τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και τις δημιουργείς εσύ ο ίδιος, αν θέλεις να κερδίσεις.

Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να μένεις και ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Βογιατζή σπατάλησαν στο 72΄ ίσως την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία του αγώνα. Πάντως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η νεανική Πάτρα 2005 αγίασε όπως άλλωστε συνηθίζει στο φετινό πρωτάθλημα με την 7η ισοπαλία της.

Αντίθετα για την ομάδα του Ερινεού αυτή ήταν η 4η συνολικά και μόλις 1η εντός έδρας, που πλέον ακολουθεί πιστά την παροιμία σακούλι το σακούλι, γεμίζει το φασούλι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας, Σουβαλιώτης, Κουρίνος, Γκόφας, Φουρκής (54΄ Γ. Μητρόπουλος), Γ. Κανελλής, Λιβαθηνόπουλος, Σερβές, Τέρπος (81΄ Κονταράκης).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ