Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στις Καμάρες με  9 γκολ και  3 αποβολές, η Φλόγα Ροδιάς νίκησε τον Αχιλλέα Καμαρών με το εντυπωσιακό σκορ 6-3.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χάρις στα τέρματα του Κατσαούνη στο 3ο λεπτό και του Κλάιντι στο 14ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (2-2) με το αυτογκόλ του Ανδρέα Λιακόπουλου στο 29ο  λεπτό και το τέρμα που πέτυχε ο Χαλκίδης στο 34ο λεπτό.

Στην επανάληψη όμως  ένα εκρηκτικό 15λεπτο των φιλοξενουμένων (49′-64′) όπου κατάφεραν να πετύχουν 4 τέρματα με τους Κλάιντι στο 49′ Κατσαούνη 56′ Μπαντούνα 59′ και Χριστόπουλο 64′ διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-6. Για την ομάδα του Αχιλλέα ο Τριανταφύλλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλντυ στο 68′ έκανε το τελικό 6-3.

Απο τους γηπεδούχους αποβλήθηκαν στο 60′ με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χαλκίδης και στο 70′ με δεύτερη κίτρινη ο Λούλια, ενώ στο ίδιο λεπτό (70′) το δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη πήρε και ο Αλευρίτης για την Φλόγα Ροδιάς.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Γιαννέλος, Πέτσι (46΄ Τ. Καραμπούλας), Ντακούλιας, Ρουμελιώτης, Μπαρμπούνης, Μαραγκός, Πανένκο (64΄ Νικολάου), Μητρόπουλος (78΄ Γιαννούλιας), Χαλκίδης, Τριανταφύλλου, Λούλια

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Βαρνακιώτης, Δεσποτόπουλος (79΄ Αγγελόπουλος), Ανδρ. Λιακόπουλος (66΄ Ανδρικόπουλος), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Τσιαντομένικο, Κλάϊντι (70΄ Ιατρόπουλος), Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Μπαντούνας, Γκλαβάς (46΄ Αλευρίτης)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ