Ο Φοίνικας Σαλμενίκου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο τοπικό ντέρμπι του Ερινεού, αφού επικράτησε του Αχιλλέα Καμαρών με σκορ 3-0 και έτσι έστω και προσωρινά βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικους τα Ψηλαλώνια και τον Κ. Δαβουρλή’92.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Δρακόπουλου παρουσιάστηκαν αρκετά διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλαν τον ρυθμό τους είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος στο 23΄ με τον Χάρη Ραμπαβίλα και στο 45΄με τον Μικέλ Ντολάνι. Όμως ευτύχησαν να πετύχουν τοπ πρώτο τους γκολ, λίγο προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς στο 41΄ ο Άγγελος Μπουλούμπασης άνοιγε το σκορ με το 1ο του φετινό γκολ.

Στην επανάληψη οι νεοφώτιστοι σημείωσαν ένα ακόμη γκολ σε καίριο χρονικά σημείο, καθώς στο 50΄ ήταν η σειρά του Ηλία Σερβέ να χριστεί σκόρε (1ο φετινό) και πλέον το παιχνίδι να ρολάρει για τα καλά για τους φιλοξενούμενους. Οι οποίοι στο 68΄ ανέβασαν και άλλο τον δείκτη του σκορ με δράστη τον κορυφαίο σκόρερ τους Χάρη Ραμπαβίλα που έφθασε τα 3 στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους του Φώτη Φιτσιάλου ίσως να ξέμειναν στις δάφνες της πρώτης νίκης τους την περασμένη αγωνιστική, δεν μπήκαν στο πνεύμα του παιχνιδιού όπως θα έπρεπε και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ανδρέα Λιβαθηνόπουλου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Καραμπούλας (51΄ Πέτσι), Ντακούλιας, Αθ. Κανελλής, Λιόσης (75΄ Δημόπουλος), Κουρίνος, Παρτάλης (44 λ.τ. Αλεξόπουλος) , Γ. Κανελλής, Αμασιάδης, Λιβαθηνόπουλος, Τέρπος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε (52΄ Π. Σανδραβέλης), Στ. Χριστόπουλος, Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Ντολάνι, Μπουλούμπασης, Κατσαούνης, Σερβές, Χαρ. Ραμπαβίλας (68΄ Μπουκουβάλας).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ