Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Α.Ε. Καλαβρύτων με τον 20χρονο μέσο Παναγιώτη Γκλαβά να προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας του Κωστή Βλάχου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Φλόγας Ροδιάς αγωνίστηκε σε 33 συνολικά    παιχνίδια (32 πρωταθλήματος και 1 στο κύπελλο, έχοντας και 3 τέρματα στο ενεργητικό του).

Το δελτίο τύπου της Α.Ε. Καλαβρύτων

Η Α.Ε.Καλαβρύτων ανακοινώνει την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του 20χρονου μεσοαμυντικού Παναγιώτη Γκλαβά, με καταγωγή από τα Καστριά Καλαβρύτων

Ο υψηλόσωμος ταλαντούχος μεσοαμυντικός, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην «Φλόγα» Ροδιάς, με γεμάτες αγωνιστικές χρονιές και συνεχή αγωνιστική πρόοδο, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Η Α.Ε.Καλαβρύτων, με την σημαντική αυτή προσθήκη ενδυναμώνει περισσότερο και παράλληλα συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Παναγιώτης Γκλαβάς, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.  

Το καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Καλαβρύτων και του ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο   

Γκλαβάς Παναγιώτης
Midfielder
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ