Πολύτιμο εντός έδρας βαθμό απέσπασε ο Α.Ο. Διακοπτού, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος στο γήπεδο της Ροδιάς του Αετού Πατρών με σκορ 0-0.

Οι δύο ομάδες ήθελαν με κάθε τρόπο τους τρείς βαθμούς της νίκης, οι μεν γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα για να απομακρυνθούν όσο μπορούσαν από την ζώνη υψηλού κινδύνου, οι δε φιλοξενούμενοι για να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα του μέχρι χθες πρωτοπόρου Φοίνικα Σαλμενίκου και να πλησιάσουν ακό9μη περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μοιραία το ματς οδηγήθηκε στην δύναμη με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, αφού ο σκοπός σε ανάλογες περιπτώσεις αγιάζει τα μέσα. Άσχετα αν κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν ευτύχησε να αγιάσει, αφού η μπίλια δεν έκατσε σε κανέναν τους. Πάντως η ομάδα του Διακοπτού σύμφωνα και με τα αποτελέσματα των υπολοίπων μνηστήρων που μάχονται για την ύπαρξή τους στην κατηγορία, αυτός ο βαθμός μπορεί να αποτελέσει τον φάρο για μία καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους του Φώτη Νικολάου και του Σοφοκλή Παναγόπουλου, που σε αυτόν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχουν μπει με το αριστερό, αφού αγνοούν τον παράγοντα νίκη (2 ισοπαλίες, 1 ήττα).

 

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Λίβας, Γεωργακόπουλος, Σταματόπουλος, Γεωργίου, Μαραγκός, Τριανταφυλλόπουλος (52΄ Αγγελόπουλος, 70΄ λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Μάλλιος, Μάγκος (88΄ Παπαχριστόπουλος).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ