Σε ένα ματς όπου η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τον Α.Ο. Διακοπτού, η ομάδα της Αιγιάλειας επικράτησε στο γήπεδο της Ροδιάς του Αετού Ρίου με σκορ 2-0 και προσπέρασε εκ νέου στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα που η αλήθεια είναι ότι το μάτι τους γυάλιζε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, μπήκαν από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά, θέλοντας να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό στο σημερινό ματς και στο 23΄ αξιοποίησαν αυτή την εδαφική τους υπεροχή με τον συνήθη ύποπτο Χάρη Μαρή (7ο φετινό).

Στην επανάληψη έχοντας και κατά νου την διατήρηση του μηδέν παθητικό στην άμυνα, ήσαν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις όλες κινήσεις τους, χωρίς φυσικά να τους ξεφεύγει και η επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος που ουσιαστικά θα τους κλείδωνε την 3η φετινή νίκη τους. Αυτό ήρθε στο 90΄ αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, με δράστη τον Ηλία Τριανταφυλλόπουλο (3ο φετινό) που μάλιστα αποτέλεσε την χρυσή αλλαγή όπως αποδείχτηκε προερχόμενος από τον πάγκο.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Σάκη Κατσαντούλα που μαθηματικά δεν έχουν ανανεώσει και για του χρόνου την παραμονή τους στην κατηγορία, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, αλλά έπεσαν σήμερα σε έναν αντίπαλο που δεν έδειχνε καμία διάθεση να αφήσει το παραμικρό λάφυρο.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Λίβας (77΄ Tριανταφυλλόπουλος), Γεωργακόπουλος, Γεωργίου (70΄ Θεοδωρόπουλος), Αγγελόπουλος (55΄ Μαραγκός), Μάλλιος, Μαρής  Μάγκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ