Πολύ μεγάλη νίκη με τεράστιο βαθμολογικό όφελος για τον Α.Ο. Διακοπτού ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο της Ροδιάς της Αναγέννησης Ψαθοπύργου με σκορ 2-0 και βρέθηκε στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ένα ματς στο οποίο στην κυριολεξία έπεσαν κορμιά, αφού και οι δύο αντίπαλοι πάσχιζαν για τους τρείς βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς σκοπούς ο καθένας, τελικά η μπίλια κάθισε στους γηπεδούχους του ρούκι Μιχάλη Τρίψα, που είδε την ομάδα του να φεύγει νικήτρια την χρονική στιγμή που όλοι πίστευαν ότι το ματς δεν θα ξεκόλλαγε από την λευκή ισοπαλία.

Στο πρώτο μέρος που το ματς ήταν σχεδόν μοιρασμένο η ομάδα του Διακοπτού σπατάλησε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ηλία Τριανταφυλλόπουλο, αλλά ευτυχώς για την ομάδα του δεν αποδείχτηκαν μοιραίες.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Φίλιππα ανέβασαν μία επιπλέον ταχύτητα, πήραν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, έχασαν και αυτοί δύο πολύ καλές ευκαιρίες και ενώ ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά και για τους δύο στο 88΄ο Νίκος Μάγκος πετυχαίνει ένα πανάκριβο γκολ (6ο φετινό), σκοράροντας μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Και όχι μόνο αυτό στο 94΄ ο Γιώργος Γεωργίου με το 2ο φετινό του τέρμα υπογράφει μία ακόμη σημαντική νίκη για την ομάδα του, που δείχνει πως αργά αλλά σταθερά έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της στη κατηγορία και αν συνεχίσει έτσι θα ανανεώσει πολύ εύκολα το διαβατήριό της και για του χρόνου στα ίδια λημέρια.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λίβας, Γεωργίου, Μαραγκός, Χριστοδουλόπουλος (90΄ Παπαχριστόπουλος), Μάγκος (93΄ Γεωργίου), Τριανταφυλλόπουλος (54΄ λ.τ. Κουβαράς).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ