Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας για τον Αχιλλέα Καμαρών, ο οποίος επιβλήθηκε στο γήπεδο της Ροδιάς του Α.Ο. Διακοπτού με σκορ 3-2.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα (γκολ, δοκάρι, αποβολή και πολλές χαμένες ευκαιρίες) στο τέλος βγήκε νικητής αυτός που ήταν πιο εύστοχος και πιο ψύχραιμος. Και αυτός έλαχε να αναδειχτεί ο Αχιλλέας του Φώτη Φιτσιάλου, που στο 84΄ με τον αειθαλή 47χρονο παρακαλώ Γιώργο Αμασιάδη, έφυγε με τους τρείς βαθμούς στις αποσκευές του.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα μάλον ήσαν άξιοι της μοίρας τους, αφού απώλεσαν και σπατάλησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, ενώ συν τοις άλλοις δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 33΄λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βαγγέλη Τσάκουλη.

Οι φιλοξενούμενοι διέθεταν έναν εκπληκτικό Ανδρέα Λιβαθηνόπουλο, ο οποίος στο 16΄είχε δοκάρι και στο 19΄ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με το 2ο φετινό του τέρμα. Στο 23΄ ήρθε η πρώτη απάντηση από τους νεοφώτιστους με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο (1ο φετινό), αλλά στο 38΄ από σουτ του Ανδρέα Λιβαθηνόπουλου η μπάλα κόντραρε στον Γιώργο Γεωργακόπουλο που άθελά του έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους αντιπάλους του.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο και η εδαφική τους αυτή υπεροχή καρποφόρησες στο 79΄ με τον Χάρη Μαρή, που βρήκε δίχτυα για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Όμως η ομάδα του Ερινεού όχι μόνο άντεξε στην πίεση του Διακοπτού, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα όπως προαναφέραμε στο 84΄ με τον Γιώργο Αμασιάδη (1ο φετινό) να φθάνει στη νίκη.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Γεωργίου, Τασσόπουλος, Ραμπαβίλας, Κουβαράς  Γεωργακόπουλος, Χίλα (62΄ Μαμάκης), Τριανταφυλλόπουλος (62΄ Τρίψας), Μαρής, Μάγκος, Χριστοδουλόπουλος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Τσάκουλης, Ντακούλιας, Σουβαλιώτης (16΄ Καραμπούλας), Λιόσης, Κουρίνος, Αθ. Κανελλής, Γ. Κανελλής, Αμασιάδης (85΄ Πέτσι), Λιβαθηνόπουλος (89΄ Ηλίας),

Τέρπος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ