Χρειάστηκε να περάσουν εννέα ολόκληρες αγωνιστικές για να καταφέρει ο Α.Ο. Διακοπτού να φθάσει στην πρώτη φετινή νίκη και μάλιστα με τρόπο εκκωφαντικό, αφού συνέτριψε στην κοινή έδρα της Ροδιάς την  Δόξα Ελαιώνα με το ευρύ 4-0.

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και οι τυπικά γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν βάλει τις κατάλληλες βάσεις για να κάνουν σεφτέ στις νίκες του, αφού προηγήθηκαν στο χρονικό διάστημα αυτό με δύο τέρματα του Νίκου Μάγκου (πρώτα φετινά) στο 16΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Χάρης Μαρής και στο 33΄.

Στην επανάληψη το Διακοπτό συνέχισε να δουλεύει στους ίδιους ρυθμούς, συνεχίζοντας τα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας του, σημειώνοντας δύο ακόμη τέρματα στο 55΄ με τον Γιώργο Γεωργίου (1ο φετινό) και στο 72΄ με τον Ηλία Τριανταφυλλόπουλο (1ο φετινό), προερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Μάκη Λελούδα αυτοί προέρχονται από άσχημο αγωνιστικό φεγγάρι, αφού στα 5 τελευταία τους παιχνίδια δεν γνωρίζουν τι εστί νίκη (1 ισοπαλία, 4 ήττες), με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν σκοράρει σε κανένα από αυτά.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα (75΄ Κριστιάν), Θεοδωρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Λίβας (76΄ Θεοδούλης), Μαραγκός, Γεωργίου, Ραμπαβίλας, Μαρής, Μάγκος, Μάλλιος (60΄ Τριανταφυλλόπουλος)

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Σουλιώτης (46΄ Ντενίς), Αντωνόπουλος, Μπατούνας (46΄ Ανδρώνης), Βούλγαρης, Κοσκινάς, Μακρυγιαννάκης, Μαυρομμάτης, Πολυχρονόπουλος, Κ. Μιχαλόπουλος, Μαρνέρης (63΄ Μανέτας).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ