Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. (20η αγωνιστική)

*  5 νίκες γηπεδούχων και 3 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ της 20ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  16 τέρματα επιτεύχτηκαν αυτή την αγωνιστική δηλαδή 2,00 μ.ο. ανά παιχνίδι και πλέον φθάσαμε συνολικά τα 484 στο πρωτάθλημα (3,02) μ.o.

*  3 νίκες (Διακοπτό, Ακράτα, Δόξα Ελαιώνα), 3 ισοπαλίες (Φοίνικας Σαλμενίκου, Αχιλλέας Καμαρών, Καλάβρυτα) και 1 ήττα (Αστέρας Τέμενης) ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Ο νεοφώτιστος Φοίνικας Σαλμενίκου και ο Αχιλλέας Καμαρών αναδείχτηκαν  ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην κοινή έδρα του γηπέδου των Καμαρών και αμφόΤεροι απώλεσαν από δύο βαθμούς.

*  Η Ακράτα αξιοποιώντας και αυτή τη φορά την έδρα της κέρδισε τον ουραγό Μέγα Δικέφαλο με σκορ με σκορ 2-1 και βρίσκεται στο -4 από την προνομιούχο δυάδα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου ο Αστέρας Τέμενης μετά από 3 συνεχόμενες νίκες χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία του, γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Ποσειδώνα Πατρών.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς το Διακοπτό έκαμψε και την σθεναρή αντίσταση της Αναγέννησης Ψαθοπύργου με σκορ 2-0 και για πρώτη φορά φέτος αναρριχήθηκε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο τον Αετό Ρίου.

*  Τα Καλάβρυτα αν και παρατάχτηκαν με πολλές ελλείψεις εν τούτοις έμειναν όρθια στο γήπεδο του Ρίου, αποσπώντας λευκή ισοπαλία (0-0) από το Δρέπανο.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η Δόξα Ελαιώνα στο κορυφαίο φετινό της παιχνίδι κέρδισε με σκορ 3-0 τα Ψηλαλώνια, στην πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Σο γήπεδο του Προαστίου ο πρωτοπόρος Κ. Δαβουρλήξς ’92 επιβλήθηκε με σκορ 4-1 και της νεανικής Πάτρας 2005 και ξέφυγε 6 βαθμούς από τους διώκτες του.

*  Στο γήπεδο του Ρίου ο τοπικός Αετός απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) από τον Αετό Πατρών και βρίσκεται πλέον στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  9 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε ο Κ. Δαβουρλής ’92 και μόνο σε τρία παιχνίδια από αυτά παραβιάστηκε η εστία του.

*  12 παιχνίδια αήττητος (6 νίκες, 6 ισοπαλίες) συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Πατρών.

*  11 παιχνίδια αήττητος (8 νίκες, 3 ισοπαλίες) συμπλήρωσε ο Αετός Πατρών.

*   6 παιχνίδια αήττητη (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) συμπλήρωσε η Ακράτα.

*  12 ματς χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες, 9 ήττες) συμπλήρωσε το Δρέπανο.

*  Ο Μέγας Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη (9 ισοπαλίες, 11 ήττες) ακόμη στο πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων πέτυχε ο Κώστας Μιχαλόπουλος (Δόξα Ελαιώνα).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Νίκος Μάγκος (Διακοπτό).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Κώστας Μακρής (Δόξα Ελαιώνα), Γιώργο Κουρίνο (Αχιλλέας Καμαρών), Αλέξανδρο Ντάρμα.

.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ