Κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τέμενης αξιοποιώντας την έδρα του, επικράτησε του νεοφώτιστου Φοίνικα Σαλμενίκου με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα στηριζόμενοι κυρίως στην εμπειρία τους, αλλά και στη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, με παίκτες που έδειξαν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, έφθασαν έστω και με μία μικρή δόση δυσκολίας στη πρώτη τους νίκη. Μάλιστα πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο 45΄ δηλαδή σε ένα άκρως κομβικά σημείο, προτού δηλαδή οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη με σωστή διαχείριση κράτησαν το προβάδισμά τους αυτό και στο 76΄ σφράγισαν τη νίκη τους με ένα δεύτερο τέρμα από τον Νίκο Βλάχο, ενώ στο 78΄ είχαν διπλό δοκάρι με τον Νίκο Βλάχο και τον Δημήτρη Καλαμαρά.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Δρακόπουλου που σημειωτέον κάνουν το παρθενικό τους ταξίδι στα λημέρια της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. εκφράζουν μέσω της διοίκησής τους, σοβαρά παράπονα για την σημερινή διαιτησία του κ. Νίκου Μέρμηγκα καθώς υποστηρίζουν ότι στο δοκάρι του Άκη Κατσαούνη στο 81΄ η μπάλα πέρασε την νοητή γραμμή του τέρματος και στο 85΄ τα παράπονά τους μεταφέρονται στον α΄ βοηθό κ.  Παναγιώτη Θεοφανόπουλο ότι σήκωσε λανθασμένα οφσάιντ τον Γιάννη Καραμάνο.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Παπαδημητρόπουλος, Θεοδωρόπουλος (63΄ Παπαδόπουλος), Μεσσήνης, Παπαχριστόπουλος, Οικονομόπουλος, Δορλής, Θεοφανόπουλος, Καυγάς, Δαλιάνης (80΄ Β. Βλάχος), Δημ. Καλαμαράς, Ν. Βλάχος (90΄ Διον. Καλαμαράς).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μπουκουβάλας (82΄ Μάνε). Χριστόπουλος (63΄ Ντολάνι), Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Κουνάβης, Κατσαούνης, Σερβές (55΄ Καραμάνος), Χ. Ραμπαβίλας

 

                            

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ