Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ο Α.Ο. Διακοπτού αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. στο γήπεδο του Ρίου τον τοπικό Αετό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Κατσαντούλα στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στον πάγκο της Πατρινής ομάδος, μετά την επάνοδό τους μετά από μία 5ετία στα γνωστά λημέρια της κατηγορίας, έχουν βάλει σαν πρώτο στόχο την παραμονή τους σε αυτή και ότι καλύτερο προκύψει στην πορεία του πρωταθλήματος.

Καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα αποτελούν οι Κώστας Σακαμπέτης, Φώντας Μάρκου, Φάνης Μίντζας, Παναγιώτης Παπατάσος, Χρήστος Τσάμης, Βασίλης Μεταξάς, Ραφάϊ Χοτζάϊ

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του ρούκι Μιχάλη Τρίψα που επέστρεψαν μετά από μία 4ετία στην ανωτέρω κατηγορία, αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να έχουν μία εξαιρετική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να κινδυνέψουν σε καμία των περιπτώσεων να βρεθούν στην ζώνη υψηλού κινδύνου.

Τις καινούργιες προσθήκες αποτελούν Φάνης Αναστασόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Θόδωρος Μαραγκός, Νίκος Μάγκος, Κώστας Μάργαρης, Θόδωρος Ραμπαβίλας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Χάρης Μαρής, Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτρης Κολοκύθας, Ανδρέας Κουβαράς, Γιάννης Σπηλιωτακόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Διονύσης Βαβίλης με βοηθούς τους κ. Σωτήρη Ασημακόπουλο και Αλεξία Σταθοπούλου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ