Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Διακοπτού να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του από το γήπεδο του Ρίου, καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τον τοπικό Αετό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αυτοί αντίπαλοι μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην Γ΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. όμως οι γηπεδούχοι του Σάκη Κατσαντούλα φαίνεται ότι μέχρι στιγμής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του και αυτό φάνηκε από τον τρόπο λειτουργίας της μέσα στο γήπεδο και ειδικά από το 70΄ υπήρχε μεγάλη διαφορά ως προς τον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα παρά τις πολλές και σημαντικές μεταγραφές τις οποίες πραγματοποίησαν, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα και μοιραία η ήττα επήλθε εντελώς φυσιολογικά.

Για τον Αετό Ρίου μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο Ραφάϊ Χότζα, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στο 19΄, 71΄ και 94΄. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι απώλεσαν πέναλτι στο 74΄ με τον Κώστα Σαλαμπέτη που έστειλε την μπάλα άουτ.

Για την ομάδα του Διακοπτού είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 53΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κώστα Μάργαρη, που κέρδισε ο Χάρης Μαρής από τον αντίπαλο γκολκήπερ Βασίλη Τσάκα.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Ρηγόπουλος (36΄ Μαραγκός), Χύλα, Γεωργίου, Λίβας (46΄λ.τ. Τασσόπουλος), Γεωργακόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Τρίψας, Μάργαρης, Μαρής, Τριανταφυλλόπουλος (65΄ λ.τ. Σπηλιωτακόπουλος)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ