Επικίνδυνη αποστολή έχει να διατελέσει η Φλόγα Ροδιάς η οποία αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο του Ρίου τον τοπικό Αετό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Αμασιάδη βρίσκονται στο τημ των ομάδων που απαρτίζουν την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς (4 νίκες, 2 ήττες) και τέρματα 10 υπέρ – 9 κατά και εντός έδρας έχουν 2 νίκες (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 1-0, Αυτόνομη 4-0) και 1 ήττα (Καλάβρυτα 0-3 α.α.).

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Μίλτου Καρατζά αυτοί βρίσκονται στο τημ των ομάδων που απαρτίζουν την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) και τέρματα 14 υπέρ – 5 κατά και εκτός έδρας έχουν 1 νίκη (Άνω Καστρίτσι 2-1), 1 ισοπαλία (Δόξα Ελαιώνα 0-0) και 1 ήττα (Αργυρά 0-2).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Γιώργος Ασπρουλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λουκά Πρέζα και Κώστας Τζούνη.

Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες σε επίπεδο Β΄ Κατηγορίας την τελευταία 10ετία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ