Με ολική ανατροπή η Ακράτα κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με την εξέλιξή του φαινόταν χαμένη για αυτήν και όμως κατάφερε να επιστρέψει από την κόλαση του 0-2 στο παράδεισο του 2-2.

Η αλήθεια ήταν πως κανείς δεν περίμενε πως η ομάδα του Γιώργου Σπανού θα εύρισκες τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι, σύμφωνα και με την απόδοση των δύο ομάδων και την ψυχολογία που επικρατούσε σε αυτές.

Οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Νικολάου και του Σοφοκλή Παναγόπουλου που δίκαια θεωρούνται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του ενός από τα δύο εισιτήρια ανόδου, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφού στο 17΄ είχαν δοκάρι με τον Αλέξανδρο τον Κουργιαλή, στο 34΄ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Δημήτρη Ρουντζαμάνη που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο Αετός Πατρών διπλασίασε τα τέρματα του στο 54΄ με το πρώτο φετινό γκολ του Κριστιάν Γκέκα και κάπου εκεί έδειχνε να έγερνε η πλάστιγγα υπέρ της Πατρινής ομάδος.

Όμως με ψυχή χιλίων λεόντων η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας έφθασε στην ολική ανατροπή πρώτα στο 61΄ με τον Θόδωρο Σταυρόπουλο και εν συνεχεία στο 80΄ με τον Παύλο Αποστόλου.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Θωμάς (46΄ Π. Διαμαντόπουλος, λ.τ. 71΄ Αποστόλου), Παναγόπουλος, Ζίζηλας, Βούλγαρης, Πρέζας, Παράνομος, Έξαρχος (46΄ Σταυρόπουλος), Γκόφας, Χαλούλος, Σακελλαρόπουλος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ