Επίδειξη δύναμης και ισχύος για την ομάδα των Καλαβρύτων, η οποία συνέτριψε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου τον Αχιλλέα Καμαρών με το εντυπωσιακό σκορ 4-0.

Βέβαια πολλοί πριν την σημερινή αναμέτρηση δεν υπήρχε περίπτωση να μαντέψουν σωστά για την τελική έκβαση του αποτελέσματος αυτού, να όμως που οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γιαννόπουλου φρόντισαν με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος να στείλουν τα δικά τους ενθαρρυντικά μηνύματα.

Αντίθετα οι τυπικά γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα προηγούμενων ετών και παρά τις πολλές προσθαφαιρέσεις που έγιναν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, η ομάδα του Ερινεού θέλει πολύ χρόνο για να μπορέσει να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Ίσως καθοριστικό ρόλο να έπαιξε και το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων που επετεύχθη στο 41΄ από τον Θόδωρο Κουτρουμάνη, που ενδεχομένως να άλλαξε άρδην τις ισορροπίες αλλά και την ψυχολογία των δύο ομάδων στην επανάληψη.

Η σκυτάλη ανήκει πλέον στους Καλαβρυτινούς που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα στο 56΄ και στο 63΄ με τον Σενεγαλέζο τον Ντιούφ και στο 78΄ με τον Ανδρέα Σταθόπουλο που μόλις είχε περάσει σαν αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα,

Ακόμη άλλη μία επιλογή από τον πάγκο ο Γιώργος Τσαβαλάς στο 88΄σημάδεψε το δοκάρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα Καλάβρυτα κέρδισαν για πρώτη φορά τον Αχιλλέα Καμαρών, αφού πέρυσι στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν γνωρίσει την ήττα δύο φορές.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Καραμπούλας (65΄ Μητσόπουλος), Τέρπος, Σουβαλιώτης, Λιόσης, Φουρκής, Αντωνόπουλος, Κανελλής (75΄ λ.τ. Παπαδόπουλος), Αμασιάδης (83΄ Ηλίας), Λιβαθηνόπουλος, Παρτάλης

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσσης, Διον. Τζόβολος, Αλευρίτης, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Κουτρουμάνης (76΄ Γ. Τσαβαλάς), Θ. Αναγνωστόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (71΄ Σταθόπουλος), Ντιούφ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ