Πρώτη εντός έδρας εμφάνιση για τον Α.Ο. Διακοπτού ο οποίος σήμερα το μεσημέρι στις 4.30 μ.μ. υποδέχεται στο γήπεδο της Ροδιάς τον Ποσειδώνα Πατρών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα μετά την εκτός έδρας ήττα τους (1-3) στο Ρίο από τον τοπικό Αετό, θέλουν να κάνουν σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα, αν και γνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, απέναντι σε μία ομάδα που φέτος ευελπιστεί ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Στα αρνητικά για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας ενδεχομένως να παίξει και η κούραση από το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο το Δρέπανο.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Χρήστου Λάϊου μετά την άνετη εντός έδρας επικράτησή τους (3-1) επί της Ακράτας, θα επιδιώξουν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα και το συγκεκριμένο ματς το θεωρούν άκρως κομβικό για αυτούς, αν και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λευτέρης Παπάδης με βοηθούς τους κ. Πέτρο Νικολακόπουλο και Ανδρέα Μπαλτά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ