Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος η Δόξα Ελαιώνα υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. στο γήπεδο της Ροδιάς τον Μέγα Δικέφαλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στην ανωτέρω κατηγορία, φιλοδοξούν για μία άνετη παραμονή και από εκεί και ύστερα ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα αποτελούν οι Φιλήμονας Μακρυγιαννάκης, Κώστας Μακρής, Παναγιώτης Καραγιαννόπουλος, Χάρης Μαρνέρης, Δημήτρης Μαυρομμάτης, Βασίλης Πολυχρονόπουλος, Στάθης Ιατρόπουλος, Θοδωρής Μπαντούνας, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Δημήτρη Σουγλέρη και αυτοί στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στην ανωτέρω κατηγορία, αισιοδοξούν ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα. Τις καινούργιες προσθήκες αποτελούν οι Λευτέρης Κοντάρης, Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος του Βασιλείου, Θανάσης Κακαφώνης, Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος του Θόδωρου, Μιχάτα Χίνκου, Αντώνης Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Ντούλιας, Παναγιώτης Πάνας, Άρης Καρβελάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παναγιώτης Σακελλαρίου με βοηθούς τους κ. Βασίλη Μαρδά και Σπύρο Σταυρόπουλο.

Όσον αφορά τώρα την προϊστορία σε 2 αγώνες η Δόξα Ελαιώνα έχει 2 νίκες. Αναλυτικά:

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015/16:

Μ. Δικέφαλος – Δόξα 3-2 (Κουνάβης,Περικλόπουλος)

Δόξα – Μ. Δικέφαλος 2-0 (Κολοκυθάς, Καΐσης)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ