Στο γήπεδο της Ροδιάς Δόξα Ελαιώνα και Μέγας Δικέφαλος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), σε ένα ματς που το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, που τα έδωσαν όλα για τη νίκη χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Ουσιαστικό μόνο αυτό έλλειψε από το σημερινό παιχνίδι που είχε δύναμη και πάθος εκατέρωθεν και σύμφωνα με την μορφή του αγώνα όποιος πετύχαινε το γκολ αυτός και θα κέρδιζε.

Πολλές και κλασσικές οι ευκαιρίες που απώλεσαν οι δύο μονομάχοι με κυριότερη αυτή στο 91΄, όταν οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Σουγλέρη κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου Τσώνη από τον Κώστα Μακρή. Όμως ο Χάρης Σταμόπουλος απέκρουσε την εσχάτη των ποινών που ανέλαβε να εκτελέσει ο Παναγιώτης Πάνας, χαρίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Μία απόφαση του διαιτητή κ. Παναγιώτη Σακελλαρίου που εξόργισε τους γηπεδούχους, καθώς υποστηρίζουν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής και μάλιστα θα δοθεί και το βίντεο του αγώνα στην επικαιρότητα για να αποκατασταθεί το άδικο της απόφασης.

Βέβαια και οι του Μεγάλου Δικεφάλου έχουν τα παράπονά τους από την σημερινή διαιτησία, καθώς στο 7΄ σε καρφωτή κεφαλιά του Παναγιώτη Πάνα και εντυπωσιακή απόκρουση του Χάρη Σταμόπουλου, υποστηρίζουν ότι ο τελευταίος απέκρουσε μέσα από τη νοητή γραμμή της εστίας του.

Επίσης οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες μία σε κάθε ημίχρονο, δοκάρι στο 72΄ με τον Μιχάλη Φούκη, ενώ δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν από 63΄το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βασίλη Κούβελα.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Καΐσης, Αντωνόπουλος (83΄ Φέκας), Μακρής, Παπαδιονυσίου, Ν. Φούκης (72΄ Πολυχρονόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μαυρομμάτης, Μ. Φούκης, Μακρυγιαννάκης, Μαρνέρης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ