Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. (16η αγωνιστική)

*  5 νίκες γηπεδούχων και 3 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ της 16ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ. στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου.

*  27 τέρματα επιτεύχτηκαν αυτή την αγωνιστική δηλαδή 3,37 μ.ο. ανά παιχνίδι και πλέον φθάσαμε συνολικά τα 414 στο πρωτάθλημα (3,23) μ.o.

*  3 νίκες (Φοίνικας Σαλμενίκου, Διακοπτό, Καλάβρυτα), 2 ισοπαλίες (Δόξα Ελαιώνα, Ακράτα) και 2 ήττες (Αστέρας Τέμενης, Αχιλλέας Καμαρών) ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Ο νεοφώτιστος Φοίνικας Σαλμενίκου επιβλήθηκε στο γήπεδο των Καμαρών και του Αστέρα Τέμενης με σκορ 2-0και πλέον απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Το Διακοπτό αξιοποιώντας αυτή την φορά την έδρα του κέρδισε στο γήπεδο της Ροδιάς τον Αετό Ρίου με σκορ 2-0, παίρνοντας ταυτόχρονα μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

*  Επιστροφή στις νίκες για τα Καλάβρυτα μετά από 3 συνεχόμενες ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρουν, αφού επικράτησαν στην έδρα τους του Αχιλλέα Καμαρών με σκορ 3-0.

*  Στην Ακράτα η τοπική ομάδα πήρε στο 93΄ την μπουκιά από το στόμα του Ποσειδώνα Πατρών, καθώς ισοφάρισε και μάλιστα δύο φορές με τελικό σκορ 2-2.

*  Στο γήπεδο του Ρίου η Δόξα Ελαιώνα θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στον ουραγό Μέγα Δικέφαλο, όμως απέσπασε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

*  Στο Σαραβάλι στο #Κ. Ζάρρας# η Πάτρα 2005 που εξελίσσεται σε φονέα των γιγάντων κέρδισε και τον πρωτοπόρο Αετό Πατρών με σκορ 2-1 και τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου ο Κ. Δαβουρλής ’92 συνέτριψε στο σκορ της αγωνιστικής (8-1) το ατυχές Δρέπανο και πλασαρίστηκε στην 2η θέση με την συγκατοίκηση πλέον του Αετού Πατρών και της Αναγέννησης Ψαθοπύργου.

*  Τέλος στο γήπεδο του Ρίου η Αναγέννηση Ψαθοπύργου παραχώρησε οδυνηρή ισοπαλία με σκορ 1-1 στα Ψηλαλώνια και έχασε χρυσή ευκαιρία να προσπεράσει μόνη της στην 2η προνομιούχο θέση.

*  Πρώτη ήττα για τον Αετό Πατρών μετά από 6 συνεχόμενες νίκες.

*  5 νίκες συμπλήρωσε ο Κ. Δαβουρλής ‘92.

*  12 παιχνίδια χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες, 9 ήττες) συμπλήρωσε η Δόξα Ελαιώνα.

*  8 ματς χωρίς νίκη (1ισοπαλία, 7 ήττες) συμπλήρωσε το Δρέπανο.

*  Ο Μέγας Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη (8 ισοπαλίες, 8 ήττες) ακόμη στο πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων πέτυχαν οι Νίκος Μασούρας, Γιώργος Κουλούρης και Δημήτρης Λαζαρίδης (Κ. Δαβουρλής ‘92), που μάλιστα για τον τελευταίο είναι το 2ο συνεχόμενο.

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν Χάρης Ραμπαβίλας (Φοίνικας), Δημήτρης Λαζαρίδης, Παναγιώτης Φλωρόπουλος (Κ. Δαβουρλής ‘92).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Νίκος Διαμαντόπουλος (Ψηλαλώνια), Περικλής Παπαδόπουλος (Αναγέννηση Ψαθοπύργου) και Δημήτρης Ρουντζαμάνης (Αετός Πατρών).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Γιώργο Λάτσινο (Δρέπανο).

Ο πίνακας των σκόρερ:

19 γκολ: Ρουντζαμάνης (Αετός Π.)

16 γκολ: Παπαδιονυσίου (Ποσειδώνας)

14 γκολ: Φράγγος (Ψαθόπυργος)

12 γκολ: Χ. Ραμπαβίλας (Φοίνικας), Διαμαντόπουλος (Ψηλαλώνια)

10 γκολ: Συρμής (Πάτρα 2005)

  9 γκολ: Φλωρόπουλος (Δαβουρλής)

  7 γκολ: Λιβαθηνόπουλος (Καμάρες), Μαρής (Διακοπτό), Χαλκίδης (Δρέπανο), Χότζα (Αετός Ρίου)

  6 γκολ: Β. Βλάχος (Τέμενη), Ντιούφ (Καλάβρυτα),  Γκέκα (Αετός Π.), Χρυσανθόπουλος, Σούλι (Αετός Ρίου), Μασούρας (Δαβουρλής)

  5 γκολ: Κατσαούνης (Φοίνικας), Αποστόλου, Έξαρχος (Ακράτα), Μπάρδης (Ψαθόπυργος), Θεοφανόπουλος, N. Bλάχος (Τέμενη), Κούστας, Λαζαρίδης (Δαβουρλής)

  4 γκολ: Θ. Αναγνωστόπουλος, Σταθόπουλος (Καλάβρυτα), Μάλλιος (Διακοπτό), Δ. Καλαμαράς (Τέμενη), Σταυρόπουλος (Ακράτα), Λιμάτσι Μασούρας (Δαβουρλής), Ι. Αβραμόπουλος (Πάτρα 2005), Γιαννούχος (Αετός Π.)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ