*  3 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ αυτής της 24ης αγωνιστικής στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  4 νίκες (Αστέρας Τέμενης, Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, Καλάβρυτα, Φλόγα Ροδιάς), 2 ισοπαλίες (Απόλλων Αιγίου, Δόξα Ελαιώνα) και 1 ήττα (Κεραυνός Σελιανιτίκων), ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Στο γήπεδο του Ρίου ο τοπικός Αετός κάνοντας επίδειξη δύναμης και ισχύος συνέτριψε τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων με 5-1 στο σκορ της αγωνιστικής και διατηρήθηκε έτσι στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

*  Στα Καλάβρυτα η τοπική ομάδα πήρε μπροστά μετά το 65΄ και αποδείχτηκε άνεμος 5 μποφώρ αφού επιβλήθηκε της Αυτόνομης με σκορ 5-0 και βρίσκεται πάντα στο -2 από την κορυφή.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας είχε εύκολο τελικά έργο όπως αποδείχτηκε απέναντι στον ουραγό Κεραυνό Σελιανιτίκων, αφού επικράτησε με σκορ 4-0 και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου η Αργυρά πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε και η ίδια νίκησε την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με σκορ 4-1, παρότι οι γηπεδούχοι ήσαν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ.

*  Στον Άγιο Βασίλειο στο <Θόδωρος Χρυσανθόπουλος> σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον εκατέρωθεν η Φλόγα Ροδιάς επικράτησε στο δεύτερο μέρος του Κεραυνού 2016 με σκορ 4-0 και έτσι κλείδωσε και μαθηματικά μία θέση στα πλέϊ – οφ.

*  Στο  γήπεδο της Τέμενης ίσως στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της χρονιάς ο Αστέρας Τέμενης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-3 από το Άνω Καστρίτσι, εν τούτοις έφθασε στην ολική ανατροπή με το εγγλέζικο σκορ 4-3 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποφεύγει τα πλέϊ – άουτ.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς στην κοινή έδρα των δύο ομάδων ο Απόλλωνας Αιγίου και Δόξας Ελαιώνα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, κάτι που δεν ευνοεί κανέναν στην παρούσα φάση.

*  9 παιχνίδια αήττητος (8 νίκες, 1 ισοπαλία) συμπλήρωσε ο Αετός Ρίου.

*  4 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσαν τα Καλάβρυτα και η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας.

*  13 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων και 6 ο Κεραυνός Σελιανιτίκων.

*  Χατ τρίκ από τους Δημήτρη Κλουκίνα (Α.Ε. Αιγείρας / Ακράτας), Άκη Κατσαούνη (Φλόγα Ροδιάς), Κώστα Ασπρούκο (Καλάβρυτα) και Δημήτρη Μακρυπόδη (Αετός Ρίου) και συνολικά φθάσαμε τα 11 στο πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Ορέστη Χαϊράνι (Άνω Καστρίτσι), Άρη Παπαναγόπουλο (Αργυρά).

*  Για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Παναγιώτης Μπαλαλάς (Αετός Ρίου).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Κώστας Ασπρούκος (Καλάβρυτα).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Δημήτρης Κλουκίνας (Α.Ε. Αιγείρας / Ακράτας) και Ορέστης Χαϊράνι (Άνω Καστρίτσι).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Παναγιώτη Λιακόπουλο (Φλόγα Ροδιάς), Άγγελο Σημάτη (Απόλλων Αιγίου), Γιώργο Καυκά (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου), Κώστα Διαμαντόπουλο, Άρη Παπαναγόπουλο (Αργυρά), Σταύρο Πατσαούρα (Αετός Ρίου).

*  33 τέρματα (16 γηπεδούχοι, 17 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 24η αγωνιστική ή 4,71 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 562 (315 γηπεδούχοι, 247 φιλοξενούμενοι) τέρματα στο πρωτάθλημα (3,36) μ.ο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ