Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (11η αγωνιστική)

* 3 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ αυτής της 11ης αγωνιστικής στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.
* 4 νίκες (Αιγείρα/Ακράτα, Φλόγα Ροδιάς, Αστέρας Τέμενης, Καλάβρυτα), 2 ισοπαλίες (Δόξα Ελαιώνα, Απόλλων Αιγίου) και 1 ήττα (Κεραυνός Σελιανιτίκων,) ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.
* Στο γήπεδο της Ροδιάς η τοπική Φλόγα επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-0 τον Κεραυνό 2016 και εξακολουθεί να μοιράζεται την κορυφή.
* Στo γήπεδο της Ακράτας η άλλη πρωτοπόρος Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης και 3-0 σκορ, αφού ο ουραγός Κεραυνός Σελιανιτίκων δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.
* Στο γήπεδο της Αγυιάς τα Καλάβρυτα ξεπέρασαν και το εκτός έδρας εμπόδιο της Αυτόνομης, αφού επιβλήθηκαν με σκορ 4-0 και εξακολουθούν να βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο-1 από την κορυφή.
* Στα Βραχνέϊκα ο Αετός Ρίου συνέτριψε με 5-0 στο σκορ της αγωνιστικής τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
* Στο γήπεδο του Ρίου ο Αστέρας Τέμενης επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού επικράτησε του Άνω Καστριτσίου με σκορ 3-0 και προσπέρασε εκ νέου στην προνομιούχο πεντάδα.
* Στο γήπεδο της Ροδιάς η Δόξα Ελαιώνα έκλεψε στο 89΄ την μπουκιά από το στόμα του Απόλλωνα Αιγίου, με τελικό σκορ 1-1 με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες απώλεια δύο βαθμών.
* Στο γήπεδο του Προαστίου η Αργυρά είχε εύκολο έργο όπως τελικά αποδείχτηκε, αφού επιβλήθηκε της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου με σκορ 3-1 και ευελπιστεί βάσιμα να προλάβει το τρένο των πλέϊ οφ.
* Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για τον Απόλλωνα Αιγίου.
* Πρώτη εκτός έδρας ήττα για τον Κεραυνό 2016.
* 9 παιχνίδια αήττητοι συμπλήρωσαν η Φλόγα Ροδιάς (6 νίκες, 3 ισοπαλίες) και ο Αετός Ρίου (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) αντίστοιχα.
* 7 παιχνίδια αήττητη (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) συμπλήρωσε η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτα.
* Η Αυτόνομη είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει μέχρι στιγμής φέρει ισοπαλία.
* Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει συλλέξει ούτε βαθμό για φέτος.
* Η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτα η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας.
* Ζευγάρι τερμάτων από τους Άκη Κατσαούνη (Φλόγα Ροδιάς) που μάλιστα είναι το 2ο συνεχόμενο, Δημήτρη Καλαμαρά (Καλάβρυτα), Βασίλη Λάγιο, Περικλή Καρβούνη (Αετός Ρίου).
* Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Παναγιώτης Μπαλατής (Άνω Καστρίτσι).
* Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Άκης Κατσαούνης (Φλόγα Ροδιάς), Δημήτρης Καλαμαράς (Καλάβρυτα).
* Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, Αουρέλ Γκίνι (Αστέρας Τέμενης), Κώστα Σταματόπουλο (Καλάβρυτα), Τρύφωνα Παπαλεξόπουλο (Αργυρά).
* 23 τέρματα (9 γηπεδούχοι, 14 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 11η αγωνιστική ή 3,28 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 257 (132 γηπεδούχοι, 115 φιλοξενούμενοι) τέρματα στο πρωτάθλημα (3,34) μ.ο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ