Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)

*  2 νίκες γηπεδούχων και 3 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ αυτής της λειψής 5ης αγωνιστικής στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  1 νίκη (Δόξα Ελαιώνα), 4 ισοπαλίες (Απόλλων Αιγίου, Καλάβρυτα Αιγείρα/Ακράτα, Αστέρας Τέμενης) και 1 ήττα (Κεραυνός Σελιανιτίκων), ήταν ο απολογισμός των 6 εκπροσώπων της περιοχής μας, αφού η Φλόγα Ροδιάς δεν αγωνίστηκε.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η Δόξα Ελαιώνα είχε εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Κεραυνό Σελιανιτίκων τον οποίο κέρδισε με σκορ 3-0 και έστω και προσωρινά ανέβηκε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στα Καλάβρυτα η τοπική ομάδα και ο Αστέρας Τέμενης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, έχοντας αμφότεροι απώλεια δύο πόντων.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτα και η Αργυρά κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία (0-0), με την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας να χάνει την ευκαιρία να αναρριχηθεί αυτή στην κορυφή.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς ο Απόλλωνας Αιγίου σπατάλησε άλλους δύο βαθμούς με την 2η συνεχόμενη ισοπαλία που έφερε και αυτή με το ίδιο σκορ 1-1, με το Άνω Καστρίτσι να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα στο 91΄.

*  Στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων ο τοπικός Ολυμπιακός ύστερα από ολική ανατροπή επιβλήθηκε της Αυτόνομης με σκορ 2-1, κάνοντας έτσι σεφτέ στις νίκες για φέτος.

*  Στο γήπεδο του Ρίου αναβλήθηκαν οι συναντήσεις που ήσαν προγραμματισμένες να γίνουν ανάμεσα στον τοπικό Αετό και την Φλόγα Ροδιάς, καθώς και στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με τον Κεραυνό 2016.

*  Η Δόξα Ελαιώνα εξακολουθεί να είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

*  Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων.

*  Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για Αργυρά.

*  Πρώτες εκτός έδρας ισοπαλίες για Α.Ε. Ακράτας/Αιγείρας και Άνω Καστρίτσι.

*  4 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε ο Αετός Ρίου.

*  4 παιχνίδια αήττητη (3 νίκες, 1 ισοπαλία) συμπλήρωσε Φλόγα Ροδιάς.

*  3 συνεχόμενες ισοπαλίες συμπλήρωσε ο Αστέρας Τέμενης και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1-1.

*  Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει συλλέξει ούτε βαθμό για φέτος.

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Μιχάλης Γιαννόπουλος (Καλάβρυτα).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Δημήτρη Λυμπέρη (Αστέρας Τέμενης), Χρήστο Μανέτα, Θόδωρο Καΐσι (Δόξα Ελαιώνα), Χρήστο Αθανασόπουλο, Αντώνη Τσιντώνη (Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων), Γιώργο Τρυπαναγνωστόπουλο (Αυτόνομη).

*  10 τέρματα αρνητικο ρεκόρ (7 γηπεδούχοι, 3 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 7η αγωνιστική ή 2,00 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 139 (78 γηπεδούχοι, 61 φιλοξενούμενοι) τέρματα στο πρωτάθλημα (2,96) μ.ο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ