Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0, ο Φοίνικας Σαλμενίκου επικράτησε στο γήπεδο των Καμαρών του Αετού Ρίου, κάνοντας έτσι σεφτέ στην βαθμολογική του συγκομιδή την τρέχουσα σεζόν.

Αν κάποιος δεν ήταν παρών στο γήπεδο και μάθαινε το τελικό σκορ, θα νόμιζε ότι επρόκειτο για ένα πραγματικό ντέρμπι νεοφώτιστων, που θα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όμως η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι του Αποστόλη Δρακόπουλου ήσαν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και σε τελική ανάλυση αυτό το εύθραυστο 1-0 σαφώς και τους αδικεί.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Ερινεού αναδείχτηκε ο Άκης Κατσαούνης ο οποίος στο 51΄ έλυσε τον γόρδιο δεσμό που προς στιγμήν είχαν σχηματίσει οι παίκτες του Σάκη Κατσαντούλα, πετυχαίνοντας έτσι αυτό το επετειακό γκολ, που είναι το πρώτο για τον Φοίνικα στην Β΄ Κατηγορία, αφού τώρα κάνει το παρθενικό του ταξίδι στην κατηγορία αυτή.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε (86΄ Π. Σανδραβέλης), Άγγ. Ραμπαβίλας, Χριστόπουλος (46΄ Κουνάβης), Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Ντολάνι, Μπουλούμπασης, Κατσαούνης, Καραμάνος (80΄ Τσίτσας), Χαρ. Ραμπαβίλας

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ