Διακοπτό και Ακράτα αναδείχθηκαν ισόπαλες στο γήπεδο της Ροδιάς, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης με… δράστη τον Κυρίκο, για να απαντήσουν αμέσως οι γηπεδούχοι, τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 37΄, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μητρόπουλου.

Στην επανάληψη, τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Αν πάντως κάποια ομάδα μένει ευχαριστημένο από τον σημερινό αποτέλεσμα, αυτή είναι η Ακράτα, που απέσπασε ένα πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρσα του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του Διακοπτού πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες,  υπάρχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου.

Διακοπτό – Ακράτα 1-1 (37΄ πεν. Μητρόπουλος / 34΄ Κυρίκος)

Διακοπτό: Μακρής, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Ραμπαβίλας, Αντ. Παξιμάδης, Ι. Παξιμάδης, Λίβας, Χρ. Χριστοδουλόπουλος, Μπακατσέλος, Μητρόπουλος, Τσέντζος (75΄ Μ. Θεοδωρόπουλος), Γεωργακόπουλος

Ακράτα: Λεπενιώτης, Διαμαντόπουλος (60΄ Πρέζας), Παππάς, Τσούρας, Ζίζηλας, Πιχλίνσκι (73΄ Γκρέμπι), Παράνομος, Σταυρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Κυρίκος, Ν. Παναγόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ